21 September 2010

idag är det tisdag = praktik. Klippte Sofia och Sofia! Gick bra, dom blev fina och nöjda :) Sofia.E klippte jag topparna och klippte upp håret lite, Sofia.G. hade lite halv-långt hår, så klippte jag en fet page på henne!

Josse förjde med mig hem och vi har kört fyrhjuling som galningar, fan va kul det är när det går fort! Så nu ska vi väl försöka packa lite :D




100920

TJA! hehe..

Idag har vi haft produktinfo med Matrix. Rätt nyttigt med repetition måste jag erkänna! Sen hade jag bara en lektion innan jag slutade. Rätt skönt, eller ah.. slutade ju halv 5 och kom hem halv 6.. men det kändes iallafall som en skön dag :) Gick hem till mamma sen och kollade tapeter till lägenheten, fanns en hel del snyggt att välja mellan. Blir nog skit bra :D

I fredags hade jag besökare i mitt rum som kom in genom mitt fönster (på övervåningen) och tog med sig min dator, min systemkamera, externhårddisk (500GB) och en mobil.. märkte detta i lördags när jag kom in i mitt rum och alla mina skivor var utspridda och sönder trampade på säng och golv.. alla mina älskade skivor :(
vart tar världen vägen egentligen?
Så igår var vi iväg ock köpte nytt, eftersom att jag skulle ha med kameran och datorn till USA på fredag. Men får full ersättning sen av försäkringsbolaget som tur är.

Imorgon är det APU för hela slanten! Ska klippa sofia elgström och grill :) Ska bli roligt! Sen när jag slutar vid klockan 6 ska josse med mig hem, trevlans! :D

Har börjat packa, och slängt ihop det som ska tvättas! Börjar få lite pirr i magen..




Sovmorgon!

Idag börjar jag inte förens 10.40! Så åker med 9.29 tåget :) Sen i skolan har jag bara en lektion, svenska, för sen drar vi till Vilsta och går gröna milen!

Är det nån som har sett gröna milen? Filmen alltså! Det har jag och den är jätte bra.




100912

Usch har varit läskigt duktig idag.. Vaknade strax efter åtta och var vaken i ca 30 minuter sen vara bara att dra ut och gå i ett par timmar med pappa. Sen bytte jag sängkläder i sängen sen städade jag i pappas lokal sen pluggade jag matte och naturkunskap plus att jag har städat på mitt rum och tvättat typ två maskiner! 
Någonstans mitt i allt står det helt plötsligt ett 20 tal kossor hemma på gården...... då blir man lite smått irriterad, åkte efter dom och motade med fyrhjulingen, hehe.

Men nu ska jag bara ligga i sängen, kolla på scrubs och ladda inför "gröna milen" imorgon.. det är en runda man måste gå med skolan på 1 mil antar jag :)



100911

I want to be in another place
I hate when you say you don't understand
You'll see it's not meant to be
I want to be in the energy, not with the enemy
A place for my head


You try to take the best of me, Go away


-

Idag har jag maja och mamma varit i lägenheten och grejat, börjar blir riktigt fint :) Badade av stund också! Dock så verkar det som att det är stopp i brunnen där vattnet ska rinna ut.. vart lite blött på golvet när jag skulle ha ut badvattnet X(
Har fixat in alla mina bilder på datorn också, så här kommer några stycken!



Rätt soft balkong!


Lägger upp en "före-bild" på rummet :)


100910

What he wrote down, the whole crowd goes so loud
He opens his mouth, but the words won't come out
-

Skolan kännns så oviktig på nåt sätt nu för tiden. Inget jag egentligen varken har lust eller energi till.
Blir för mycket. Funderar starkt på att hoppa av engelska B och matte B, engelskan är bara så sjukt tråkig, iallafall med min lärare och matten fattar jag typ ingenting av.. skulle hoppa av alla ämnen förutom frisör ämnena om jag kunde.

Nej nu ska jag inte beklaga mig mer, men måste ju göra det ibland också?


Ikväll har jag kollat på idol, helt okej, ganska många duktiga i karlstad!
Skolan ska jag väl kanske inte ens berätta om, men vi slutade 13.10 idag iallafall (y) Alltid nåt.
Just nu sitter jag i mitt rum med johanna och kollar på pirates of the caribbean, vem vill inte se en film med johnny depp liksom?

Imorgon ska jag hjälpa mamma i lägenheten hela dagen tror jag, den ligger typ vid villabadet, känns väldigt bra att vara tillbaka i arboga igen, var ingen höjdare i västermo direkt.. men kommer sakna maja och stella, men lär väl träffa dom ändå nån gång ibland.

Har fortfarande ingen sladd........... så det får bli en bild jag hittade på korven :)







Bra första dag! ........

Rubriken säger väl allt antar jag hehe, hade min första praktik dag idag, började med att jag vaknade ett par timmar innan klockan ringde pga att jag hade ont i magen, kunde inte somna om. Sen så fortsätter ju såklart min mage att göra ont så jag färgade Johannas hår och sen på lunchen va jag tvungen att åka hem, palla inte mer. Bra intryck man måsta ha gjort :P Men sånt är livet.
Så idag har jag bara legat i soffan och degat.

Hoppas jag mår bättre imorgon för det är skolkort i skolan, och det vill man ju inte missa! Vi har frisör lektion så vi kommer få fixa oss och så där uppe innan vi går (y)

Har fortfarande inte hittat min sladd ohc har inte orkat fixa det på nåt annat sätt heller.. så slänger upp en bild på mitt blivade hem i två veckor! LÄÄÄÄÄNGTAR♥


100903

Denna vecka: Sov hos mamma från tisdag till onsdag, och i onsdags hade vi egen hårvård! Fixade till mitt hår en heldel, färgade min utväxt i underhåret, tog ut ljusa slingor i mitt överhår och färgade resten av överhåret lite mörkare. Blev jätte bra enligt mig, mycket mer naturligt, blev ju ganska mycket mörkare, men det gör ingenting egentligen, för det känns väldigt bra ändå. Var ju så trött på mitt gamla hår.. mådde inte alls bra över det. Det var milla som fixade det på mig, hon är så duktig :) Jag gjorde mörklila slingor i millas underhår också, men det blev ingen skillnad.. men jag kommer göra om det nån gång snart, bara för att det inte blev nåt resultat.
Sen sov jag hos henne, och vi pluggade en heldel och käka McDonalds hehe, två cheeseburgare och milkshake (y) Sen förgade jag hennes hår men hennes lila toning, ojojoj va lila den är! Jätte fint blev det :) Samtidigt så kollade vi på finalen va fångarna på fortet, va fätt spännande faktiskt! Haha

Tyvärr så hittar jag inte min mobilsladd.. så kan inte lägga in bilder på datorn :S Men när jag hittar den (om jag hittar den...) så kommer jag nog lägga upp nån bild på hur det blev :)

Idag har jag varit till samuelssons butiken och kollat tapeter! Ska nog tapetsera om min fondvägg.. har lite rött i min vägg som jag har nu och det stör mig lite för det blir ganska begränsat.. så ska nog ha en svart vit vägg.



Men just precis nu ligger jag i soffa och gosar med min kisse och kollar på fotboll, Sverige - Ungern, första EM-kvalet.



Btw.. det är bara 3 veckor till USA, och bara 2 månader till jag fyller 17! De ni..

byebye.

RSS 2.0