100623

Idag har jag vart hemma hos josse och vi har nog snackat om allt som går at snacka om inför p&l, för dig ska vi! Åker tidigt på söndag morgon för josse ska jobba redan kl. 9 den morgonen.. Så kan det gå. Sen jobbar vi lite då och då under veckan :) Vi ska jobba på Tjärnaskolan, där ska vi checka in artister som ska bo där i skolan och se till att dom trivs osv. Kommer bli grymt kul!

Imorrn åker vi till V-ås för att shoppa lite nya kläder och annat som kan tänkas behövas.bild från en trevlig kväll i april :)


byebye.

HAHAHWake up in the morning feeling like Winehouse (hey, what up girl?)
Grab my breezer, I'm out the door
I'm gonna be really loud (let's go)

'Cause I don't care who I piss off, yeah
I'm a real big sinner
Sometimes I eat my dessert
Before my dinner

Taking odd socks on my toes, toes
Taking off all of my clothes, clothes
Feeling over-exposed,
So I put back all of my clothes (put 'em back on)

Flush before I wee, wee
Get arrested daily, ly
Trying to get a peek of some titties

I'm mad, really bad
But don't tell my mum 'n' dad
Pucker up, kiss my butt
'Cause I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy 'Poker Face' like
Whoa, whoa, oh oh, whoa whoa, oh oh100621

Har vart ute i stugan och badat oh grillar med josse idag, as chill (y) Sen ska jag kanske dra till götlunda oh kolla på fotboll.. josse spelar, får se hur det går med det! Det va fan inte kallt i vattnet, svalkande bara typ, skönt. Men däremot vare typ 100 ormar på land och i vattnet, fan inte kul.. gick nästan på ett par stycken x(

Får åka ut snart igen.


(y)

vart tog orken vägen? eller dagen?
har legat och nördat prison break idag, nästan non stop. kan ju ha nåt oh göra med detta regn som öst ner nästan hela dagen, heh. SÅ GRYMt BRA!Studenten

Bilderna från Johannas student finns uppladdade på min facebook!

Unholy Confessions - Avenged Sevenfold

Har vart lite dålig med sånna här inlägg,
so enjoy!

Dagens!


100612

Igår vare skolavslutning yeah, och johanna tog studenten, stort grattis till henne och alla andra! :) Hade en trevlig student middag (eller vad det nu är) med god mat. Sen på kvällen drog jag till parken oh kollade på albin och sedan Björn Rosenström, riktigt kul vare!

Idag har min kusin emelie tagit studenten så vi åkte till e-tuna och firade henne, god mat idag igen :)
Grattis till alla som tog studenten idag också!

Bilder kommer upp imorrn.

100509

Idag har jag haft friluftsdag i skolan, var till Sundbyholm men 2:orna och lekte lite lekar som Maj och Maria hade hittat på.. super kul, verkligen.. men vi grillade sen och det var lite trevligt förutom att man fick röken från glöden på sig HELA TIDEN x)
Sen hemma var jag så jävla trött, ingen aning varför, men johanna la sig och sov i soffan nr vi kom hem så jag hängde på, en liten stund iallfall, hehe, johanna sov fan bort hela eftermiddan. Vid 18 eller åt sånt kom Linus och ville bli klippt, gick bra, han blev så fin så :)

Ledig imorrn, så jag och johanna drar till västerås eller örebro eller nåt sånt och kollar lite kläder, och sen tar jag det första bästa tåget till e-tuna för att sedan åka hem till milla och sova där :) Rättså nice!

100507

I förrgår var jag i köping och kollade när Waredge spelade :) Lika bra som alltid!
Igår badade jag ute i sommarstuganlite sisådär skönt.. men najs att lägga sig och bli varm i solen efter.

Idag har jag vart i skolan då.. asså kan inte den här veckan bara ta slut... ? Men iallafall, idag städade vi i teori salen och i grovköket, jag oh milla tvättade verkligen typ 100 dockor.. inga dåliga russin fingrar man fick efter de x) Sen hade vi typ 1 timmes färg teori, slutade vid 2 och mitt tåg gick 4, men chillade lite i salongen med några i klassen i väntan på tåget :) Hemma blev de pannkakor! rätt länge sen sist..
Och det har fan varit as kallt idag, igår vare ju typ 28 grader och vad vare idag? 5? Jaa, jag säger dåde.. inte bra, inte bra..

sovmorgon ♥

Ska snart åka ner till station, sen vara i skolan i typ 1,5h, hahah, rätt ovärt att åka till skolan..
Men sen efter skolan ska jag ta bussen till mamma!


(y)


RSS 2.0