bästa kissen ♥



Igår kväll fick jag skit ont i magen, helt utan förvarning... och jag har knappt sovit inatt, så ingen skola för mig idag. Får se hur min dag kommer se ut, men det lär väl bli ganska mycket ligga i sängen och kolla på film.
Plugga skulle jag behöva göra också, jävla skit! Usch vad allt känns pissigt ibland. Får trösta min med att mina grejor som jag har beställt från Hairmail kommer den här veckan, kanske till och med idag! :D Lägger upp bilder på de när jag har dom hemma, så ni också kan ta del av min glädje!

DOWNLOAD FESTIVAL

gudars vad jag vill dit!


Carrion - Parkway Drive


sleepwalk in the light



I fredags var jag på fest hon Malin, bara en massa trevligt folk, jätte roligt! :)
Igår var jag oh bowla med några vänner och sen bakade vi pizza, gott!
Idag har jag inte gjort så mycket, bara kollat på scrubs och vart ute och sladdat lite med fyrhjulingen, alltid lika kul! Skulle ha åkt till Milla idag, men hon är sjuk, så jag kan bara hoppas på att hon mår bättre imorgon så vi ses i skolan :)
Ska kanske ner tilll Malin en sväng sen, för jag glömde ge henne sin födelsedagspresent i fredags.... bättre sent än aldrig!
Sen ska jag väl städa på pappas jobb också, så man får lite pengar :D

ha en grym dag alla!


second heartbeat

Fick skjuts av pappa till skolan idag, sjukt nice! Sen hade jag bara 3 lektioner, soft dag alltså :)

Ska snart ner till stan och träffa Josse och Robin :) Robin fyller 18 idag, stort grattis till han :D
Sen ikväll ska vi till Malin som har födelsedags fest, hon fyllde 20 i måndags, så nu firar vi!
Kommer bli jätte trevligt :)


Movietime!

Kollar på The Devil Wears Prada! Bra, dock väldigt förutsägbar.. :)


Uppsättningen från igår!




27 Januari 2011

Igår i skolan permanentade jag och felicia en kund, hon blev fin :) Sen så gjorde jag en långhårsuppsättning också, ganska slarvig, orkade inte jobba så mycket med den hehe... ;D Sen efter skolan åkte jag, milla och millas mamma till tuna park och små shoppade lite :) två par leggings och två par strumpbyxor med leopard mönster och zebra, en kalender så att jag kan hålla koll på allt hehe :D





Sen lite senare den dagen åkte vi till nyköping, för att kolla när hennes pojkväns band spelade, dom heter A Traitor Among Us och är skit bra! Sen sov jag hos milla och idag hade vi sovmorgon! Började klockan 12 med svenska sen var det bara matte och naturkunskap kvar (y)


:)

Strax kommer pappa och hämtar mig och skjutsar ner mig till salongen!


vill ha!


(svart eller lila)





(svart)




Jag har som ni ser kollat lite tröjor ikväll, och hittat en heldel. Kommer väl inte kunna beställa allt för då kommer min buget gå i back kan jag ju säga, haha... men någe ska jag iallafall ha! Tror jag... jag blir så fruktansvärt snål mot mig själv ibland (hela tiden....), men nu ska jag fan i mig ta steget haha :D Skulle behöva kolla efter nå leggings och jeans också, men det får bli imorgon kväll, för nu äre läggdags, ska upp tidigt imorgon, har praktik :)

natti ♥


110123

I torsdags var jag ute och gick med josse och sen sov jag där :)
I fredags gick jag till josse efter skolan och sov där :)
Igår åkte jag och pappa och kollade på soffa till vardagsrummet :) Sen på kvällen åkte jag hem till josse och sov där :)
Idag ska jag till Milla och sova där :)

Jag har alltså inte sovit hemma på as länge, eller iallafall typ 3 nätter.. och kommer inte göra det inatt heller hehe. 
Men imorgon får det blir min säng hela natten lång!

Har iallafall haft det väldig trevligt med josse, och kommer ha trevligt med milla idag! :D

Sen imorgon ska jag till tandläkaren, vid 16, så drar tidigare från skolan. Missar engenskan och bilden.. det gör nog inte så mycket ;D Sov morgon också så det blir nog en bra dag imorgon :)


Tonight the world dies - A7X


sovmorgon!

Börjar klockan 12 idag :D Såååååå grymt skönt! Dock så är tåget inställt så kommer komma 100 år försent, fyfan för sj!!!

Blir väl  frukost och fixa mig nu, sen bör det av till BUSSEN.... :) byebye!


Arboga - Nacka

Var på hockey med far ikväll, inte så bra spelat arboga... 5-2 till Nacka slutade det hela, men det var roligt ändå!


Igår!

Hade praktik igår, jag klippte och färgade min systers hår, fick mitt hår färgat och klippte pappas hår (de lilla han har hehe), skit kul :)

Resultatet på mitt hår:
Bryr er inte om "formen", det är färgen ni ska se!


Här i Västerås

Idag var jag med klassen till en frisör affär i västerås som heter Här. Där finns verkligen allt som en frisör kan tänkas behöva. Sen när vi kände off klara där så gick jag men några andra från klassen en sväng på stan, sen skulle dom äta och jag var tvungen att gå till tåget... så jag fick äta hemma istället! :)

Det här köpte jag: Saxhölster, klippkam, pinnkam, utredningskam, fönsterborste, klips och en inpackning/toning.




Hard Candy

I tisdags var jag för första gången på min nya praktik plats, Hår och Nagelcenter! Gud va fort tiden gick, helt annat än min förra.. ojojoj. Jätte roligt verkligen, och mi handledare Gabbi är helt underbar! Helt plötsligt blev livet lite bättre :)

Igår var det första dagen i skolan, hade kund, har klippt henne förut så jag visste hur jag skulle göra. Hon har en page, jätte fint :) Men det var inte kul att gå upp på morgonen, USCH... fyfan va jag hatar att gå upp på morgonen! Milla gjorde en inpackning på mig också efter lektionen, alltid lika bra för håret :)

Sovmorgon imorse, inte helt fel! började klockan 12, skulle ta ett tåg så att jag kommer in till eskilstuna till jag började, men tåget var inställt (alltid lika förvånad....) så jag kom ganska försent. Men som tur va så missade jag inget! 
Men nu sitter jag och kollar på Hard Candy, rätt skruvad film, men ganska bra faktiskt! :)

 


bilder från i lördags!












Arboga Revyn

I förrgår åkte jag till Milla, vi lagade och käkade tacos :D Sen resten av kvällen nördade vi tv-spel, plus ett par timmer in på natten!

Sen igår gick vi en sväng på stan i väntan på tåget tillbaka till arboga :) I arboga var jag, milla, pappa och johanna på Revy, min kusin var med i revyn i år så det var lite extra roligt :) Jag förstår inte var dom får allt ifrån ;d Men lite läskig var den också, slutade andas en stund till och med.. jag var nog den enda!

Idag har vi pulsat snö och åkt tefat, så det var väl dagens träning hehe ;d
Sen skjutsade vi ner Milla till station och nu sitter jag här och kollar på Never Back Down :)

Imorgon har vi studiedag så är ledig, blir väl och plugga lite, eller ganska mycket egentligen.. usch va tråkigt!

(lägger upp lite bilder imorgon!)

ojojoj..

Sitter och kollar på lite tapeter, hittar en heldel jag gillar ;d fan va beslutsångest man får, kommer aldrig kunna välja!

snacka om i-landsproblem hahah...






my destination is always unknown

Alltså, nu får jag ge mig, somna halv 4 inatt och sov till halv 13. Inte okej! Ska försöka sova snart så man vaknar skapligt imorgon..

Men när jag vaknade kom pappa hem och ville ha hjälp att lasta av kärran, och sen åkte jag med han till stan och tjänade lite pengar ;d Kollade på lite tapeter också, ska tapetsera om min fondvägg nån gång, förhoppningsvis snart :) Hittade några jag gilla, alla mörka/svarta såklart hehe!

Sen åkte vi till farmor och käkade, dom har stockholmare hemma (pappas kusiner) så det var trevligt att träffa dom :) Orkade sminka mig lite ikväll också, tänka sig va!


fairytale of new york

You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last


Idag har jag johanna och joakim bakat oreo bollar, mumsssss! Sen när pappa kom hem från jobbet brände vi iväg till Marieberg, dock inte för att shoppa kläder men för att shoppa lite grejor till mitt rum, fast det blev bara en taklampa till mig, och en byrå grej till hallen hehe. Eller ah, jag köpte ett usb minne också, Kingston 16GB :)



Pleasure And Pain - Bullet For My Valentine


2 Januari 2011

I onsdags drog jag ut till fia i götlunda och där va jag kvar till igår!

På nyår var vi hos fias grannar och hade trevligt, vid tolvslaget var vi uppe på ett berg, skålade och sköt raketer! bra samanfattning av mitt nyår, haha ;D 

fia och alice!



tolvslaget


Sen igår kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem städade jag mitt rum, fyfan så det såg ut, tog flera timmar, dock så gjorde jag en massa annat lite då och då, men det räknas inte :) Men ojoj va rent och fint det är nu, ska nog iväg till ikea en sväng sen och köpa ett par hyllor och ha filmer och böcker på, för det behövs, allt står bara i travor nu..
Har rensat bort nästan en full sopsäck kläder, hehe. Så måste iväg och shoppa snart känns det som!


RSS 2.0